Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

od Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana

143 běžně 143 Kč (sleva )

Nyní není možné dodat. V současné době nedostupné!

Ceny jsou uvedeny s DPH.

JAKÉ MÁME CENY DOPRAVY? Osobní odběr ......... 0 Kč
Zásilkovna ........... 59 Kč
Česká pošta ......... 69 Kč
PPL ...................... 89 Kč
------------------------------
Platba kartou ........ 0 Kč
Platba benefity ...... 0 Kč
Platba převodem ... 0 Kč
Platba dobírkou ... 30 Kč
POTŘEBUJETE VÍCE KUSŮ ZA LEPŠÍ CENU? Napište nám, zkusíme vám zaslat naší nabídku.. ;-)

Popis titulu

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Nakladatel: Bookretail s.r.o.

ISBN: 9788085970517

EAN: 9788085970517

Autor: Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana

Obsahuje: Vázaný

Rok vydání: 2006-01-01

Počet stran: 96


Produkt naleznete v těchto kategoriích

Učebnice, vzdělání
Učebnice, vzděláníUčebnice pro střední odborné školy
Učebnice, vzděláníSOŠ - Kuchař - číšník, potravinářství


Košík:

0

Login | Nová registrace

NEVÍTE SI RADY? ZAVOLEJTE NÁM NA TEL.: 773 435 510