Nové receptúry a technológia pokrmov

Nové receptúry a technológia pokrmov

Nové receptúry a technológia pokrmov

od Konrád Kendík

901 běžně 1126 Kč

Nyní není možné dodat. Nedostupné!

Ceny jsou uvedeny s DPH.

JAKÉ MÁME CENY DOPRAVY? Osobní odběr ......... 0 Kč
Zásilkovna ........... 49 Kč
Česká pošta ......... 69 Kč
PPL ...................... 99 Kč
------------------------------
Platba kartou ........ 0 Kč
Platba převodem ... 0 Kč
Platba dobírkou ... 20 Kč

Popis titulu

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

ISBN: 9788089350209

EAN: 9788089350209

Jazyk vydání: SK

Autor: Konrád Kendík

Obsahuje: Kniha

Rok vydání: 2010

Počet stran: 1270

Rozměry: 306,0×220,0×57,0


Produkt naleznete v těchto kategoriích

Populárně naučné knihy pro dospělé
Populárně naučné knihy pro dospěléVěda a technika


Košík:

0

Login | Nová registrace

NEVÍTE SI RADY? ZAVOLEJTE NÁM NA TEL.: 773 435 510