Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

od Černý Jiří

239 běžně 299 Kč (sleva 20 %)

ks

Expedujeme do 3 pracovních dní.
Produkt je skladem u našeho dodavatele.

Ceny jsou uvedeny s DPH.

JAKÉ MÁME CENY DOPRAVY? Osobní odběr ......... 0 Kč
Zásilkovna ........... 59 Kč
Česká pošta ......... 89 Kč
PPL ...................... 99 Kč
------------------------------
Platba kartou ........ 0 Kč
Platba benefity ...... 0 Kč
Platba převodem ... 0 Kč
Platba dobírkou ... 30 Kč

Popis titulu

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry.

ISBN: 9788086351100

EAN: 9788086351100

Autor: Černý Jiří

Obsahuje: Paperback

Počet stran: 232

Váha: 348 g


Produkt naleznete v těchto kategoriích

Učebnice, vzdělání
Učebnice, vzděláníUčebnice pro střední odborné školy
Učebnice, vzděláníSOŠ - Kuchař - číšník, potravinářství


Košík:

0

Login | Nová registrace

NEVÍTE SI RADY? ZAVOLEJTE NÁM NA TEL.: 773 435 510