Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště

Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště

Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště

195

Nyní není možné dodat.

Ceny jsou uvedeny s DPH.

Popis titulu

Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří ročníků oboru. Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky k hlavním pokrmům, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, saláty, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně, polotovary. Učebnici ilustrovala Renáta Pilzová.

Nakladatel: Septima

ISBN: 9788072162840

EAN: 9788072162840

Obsahuje: Knihy - paperback

Váha: 230 g


Produkt naleznete v těchto kategoriích

Učebnice, vzdělání
Učebnice, vzděláníUčebnice pro střední odborné školy
Učebnice, vzděláníSOŠ - Kuchař - číšník, potravinářství


Košík:

0

Login | Nová registrace

Nevíte si rady? Potřebujete pomoc? Napište nám na info@knihacek.cz