Stolničení ISBN: 9788071687528 SKLADEM Fortuna Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostin... 414 Kč Kč Koupit
Barový provoz v kostce ISBN: 9788090231276 KDY DOSTANETE ? › Ratio Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ještě zvyšu... -18% 147 Kč Kč Koupit
Cukrářská výroba III ISBN: 9788073331399 KDY DOSTANETE ? › Informatorium Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technolog... 277 Kč Kč Koupit
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník ISBN: 9788073730345 KDY DOSTANETE ? › Fortuna Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na k... 108 Kč Kč Koupit
Gastronomický slovník v kostce ISBN: 0326796 KDY DOSTANETE ? › Ratio Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a n... -18% 81 Kč Kč Koupit
Hospodářské výpočty pro potravinářské obory odborných učilišť ISBN: 9788072161485 KDY DOSTANETE ? › Septima Učebnice se uplatní zejména v oborech zaměřených na potravinářství. Navazuje na učivo matematiky a j... 99 Kč Kč Koupit
Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) ISBN: 9788073201562 KDY DOSTANETE ? › Parta Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v u... 193 Kč Kč Koupit
Moderní kuchyně ve společném stravování ISBN: 9788086351063 KDY DOSTANETE ? › Ratio Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické v... -18% 188 Kč Kč Koupit
Nové stolničení v kostce ISBN: 9788090409330 KDY DOSTANETE ? › R plus Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbo... -18% 237 Kč Kč Koupit
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K ISBN: 9788086351100 KDY DOSTANETE ? › Ratio Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné info... -18% 245 Kč Kč Koupit
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž ISBN: 9788086351117 KDY DOSTANETE ? › Ratio Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amaté... -18% 245 Kč Kč Koupit
Nový moderní hotel ISBN: 9788086531076 KDY DOSTANETE ? › Ratio Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity ... -18% 188 Kč Kč Koupit
Potraviny a nápoje v kostce ISBN: 9788090409354 KDY DOSTANETE ? › R plus Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby ... -18% 139 Kč Kč Koupit
Pravda o dietách - o redučkních zvláště ISBN: 9788090231225 KDY DOSTANETE ? › Ratio V této publikaci, zpracované naším předním odborníkem, se můžete dočíst co je to dietní stravování a... -18% 81 Kč Kč Koupit
Psychologie v kostce (rozum, cit a vůe) ISBN: 0326797 KDY DOSTANETE ? › Ratio V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástro... -18% 106 Kč Kč Koupit
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání) ISBN: 9788085970538 KDY DOSTANETE ? › Idea Servis Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou... 125 Kč Kč Koupit
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání) ISBN: 9788085970546 KDY DOSTANETE ? › Idea Servis Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou... 144 Kč Kč Koupit
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty ISBN: 9788085970517 KDY DOSTANETE ? › Idea Servis Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou... 134 Kč Kč Koupit
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání) ISBN: 9788085970586 KDY DOSTANETE ? › Idea Servis Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou... 172 Kč Kč Koupit
Restaurace a host ISBN: 9788086706184 KDY DOSTANETE ? › Europa Sobotáles Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům... 775 Kč Kč Koupit
Společenské chování v kostce ISBN: 0326786 KDY DOSTANETE ? › Ratio Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pa... -18% 98 Kč Kč Koupit
Stolničení v kostce ISBN: 8595637003217 KDY DOSTANETE ? › Ratio Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři př... -23% 92 Kč Kč Koupit
Stravovací služby (brož.) ISBN: 9788085970883 KDY DOSTANETE ? › Idea Servis Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného stravování a ty... 133 Kč Kč Koupit
Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví ISBN: 9788071832928 KDY DOSTANETE ? › Klett nakladatelství s.r.o. Součást řady Stručné dějiny oborů, která zatím obsahuje 9 svazků o průměrném rozsahu 40 stran. Každý... -17% 62 Kč Kč Koupit
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání ISBN: 9788073730260 KDY DOSTANETE ? › Fortuna Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové ... 168 Kč Kč Koupit
Technologie přípravy pokrmů 6 ISBN: 9788073731144 KDY DOSTANETE ? › Fortuna Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové ško... 168 Kč Kč Koupit
Technologie v kostce ISBN: 9788090409361 KDY DOSTANETE ? › R plus Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a p... -23% 107 Kč Kč Koupit
Výživa v kostce ISBN: 9788023815887 KDY DOSTANETE ? › Ratio Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. ... -18% 98 Kč Kč Koupit
Zařízení provozoven v kostce ISBN: 0326798 KDY DOSTANETE ? › Ratio Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného... -18% 114 Kč Kč Koupit