Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - 213 receptů

Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - 213 receptů

Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - 213 receptů

od kolektiv autorů

495 běžně 660 Kč (sleva 25 %)

ks

Expedujeme do 3 pracovních dní.
Produkt je skladem u našeho dodavatele. (1× rezervace)

Ceny jsou uvedeny s DPH.

JAKÉ MÁME CENY DOPRAVY? Osobní odběr ......... 0 Kč
Zásilkovna ........... 59 Kč
Česká pošta ......... 69 Kč
PPL ...................... 89 Kč
------------------------------
Platba kartou ........ 0 Kč
Platba benefity ...... 0 Kč
Platba převodem ... 0 Kč
Platba dobírkou ... 30 Kč
POTŘEBUJETE VÍCE KUSŮ ZA LEPŠÍ CENU? Napište nám, zkusíme vám zaslat naší nabídku.. ;-)

Popis titulu

Druhé, rozšířené vydání představí nejlepší šéfkuchaře z Česka. V kuchařce se objeví celkem 71 nejlepších šéfkuchařů, mistrů svého oboru, 213 vybraných receptů, a to vše na 616 stranách. Z medailonků jednotlivých šéfkuchařů se dozvíte, co je přivedlo k tomuto náročnému povolání, jaké jsou jejich profesní vzory, jaké suroviny nejraději používají, co si myslí o současném stavu gastronomie u nás a mnoho dalšího. Texty jsou doplněny o velkoformátové fotografie kuchařských hvězd a jejich hotových pokrmů. Těšit se můžete na recepty na delikátní pokrmy od reprezentantů Národního týmu kuchařů a cukrářů, recepty od mediálně známých šéfkuchařů, recepty od šéfkuchařů nejlepších restaurací. Chybět nesmějí ani recepty od zahraničních šéfkuchařů, kteří vaří ve vyhlášených restauracích a hotelech u nás. Příznivci té nejkvalitnější gastronomie najdou v knize recepty od prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Miroslava Kubece; od arbitrů kuchařské show TV Nova MasterChef Česko Marka Raditsche, Marka Fichtnera a Mirka Kaliny; od matadora české kuchyně Jaroslava Sapíka; od televizní hvězdy „kluka v akci“ Filipa Sajlera; od dvojnásobného Zlatého kuchaře Jana Punčocháře; od členů vítězného Národního týmu kuchařů a cukrářů - Patrika Bečváře, Jana Horkého, Martina Svatka a Petra Vláska; od držitele šesti po sobě jdoucích michelinských hvězd Romana Pauluse a desítek dalších mistrů. Recepty v kuchařce lze vyhledávat podle přehledných rejstříků. Podle šéfkuchařů, kteří své nejlepší recepty připravili a také podle kategorií: bezmasé pokrmy, tataráčky, mořské plody a raci, drůbež a holubi, bílá masa, červená masa a zvěřina, dezerty... Pro každý recept je zpracovaný přehled použitých surovin a postup, podle kterého lze daný recept připravit. Uvedeny jsou jak recepty na českou klasiku, tak na jídla exotická. Evergreeny i kuchařské speciality hodné michelinských šéfkuchařů. Každý šéfkuchař je v knize představen podrobným životopisem s vlastní velkoformátovou fotografií. Čtenář se dozví, co kuchařské hvězdy k jejich povolání přivedlo, jak se na svoji profesionální dráhu připravovali. Šéfkuchaři nám představí své vzory a profesionální dráhu. Životopis je pak dokreslen třemi recepty, které zvolili samotní šéfkuchaři a o jejichž přípravu se se čtenáři v knize podělí. Kniha je polygraficky kvalitně zpracovaná v pevné vazbě a tvrdých deskách na kvalitním pro oči příjemném papíře, který usnadňuje čtení a s praktickou záložkou na stužce.

Nakladatel: TopLife Czech a.s.

ISBN: 9788090721012

EAN: 9788090721012

Autor: kolektiv autorů

Obsahuje: Vázaný

Rok vydání: 2018-12-06

Počet stran: 605

Rozměry: 231×220×45 mm

Váha: 2062 g


Produkt naleznete v těchto kategoriích

Populárně naučné knihy pro dospělé
Populárně naučné knihy pro dospěléVaření, kuchařky, nápoje, diety


Košík:

0

Login | Nová registrace

NEVÍTE SI RADY? ZAVOLEJTE NÁM NA TEL.: 773 435 510