Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty

Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty

Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty

od Bothe Carsten

179 běžně 249 Kč

ks

Předpokládané datum expedice středa 12. května

Ceny jsou uvedeny s DPH.

Popis titulu

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Nakladatel: Vašut

ISBN: 9788075412393

EAN: 9788075412393

Autor: Bothe Carsten

Obsahuje: Knihy - paperback

Rok vydání: 2021-05-13

Počet stran: 88

Váha: 264 g


Produkt naleznete v těchto kategoriích

Populárně naučné knihy pro dospělé
Populárně naučné knihy pro dospěléVaření, kuchařky, nápoje, diety


Košík:

0

Login | Nová registrace

Nevíte si rady? Potřebujete pomoc? Napište nám na info@knihacek.cz